Der var en mand ved navn Martin, som havde haft sin iPhone i flere år. Den havde fulgt ham igennem tykt og tyndt, og han havde utallige minder gemt på den. Men desværre var skærmen blevet knust, og han havde ikke længere mulighed for at bruge den. 

Martin vidste, at han var nødt til at få sin iPhone repareret, men han vidste ikke, hvor han skulle gå hen. Han tænkte på at købe en ny telefon, men han kunne ikke bære tanken om at miste alle sine minder. Han besluttede sig for at undersøge mulighederne for at få sin iPhone repareret. 

Efter at have undersøgt flere forskellige reparationstjenester, fandt Martin endelig en, som han følte, han kunne stole på. Han tog sin iPhone med til fixphone.dk og afleverede den til en tekniker. Teknikeren fortalte Martin, at skærmen var den eneste skade, og at det ville tage under 1 time, og så kunne han allerede få sin telefon igen. 

Martin gik rundt i byen, mens han ventede på, at hans iPhone skulle blive repareret. Han følte sig helt tabt uden sin telefon, men han vidste, at det var det værd for at få den repareret. 

Efter lidt tid gik Martin tilbage til fixphone, og teknikeren gav ham sin iPhone tilbage. Martin tændte telefonen, og skærmen var som ny. Han kunne næsten ikke tro, hvor hurtigt og nemt det havde været at få den repareret. 

Martin var taknemmelig for fixphone, som havde givet ham mulighed for at beholde alle sine minder på sin iPhone. Han lovede sig selv, at han ville være mere forsigtig med sin telefon i fremtiden, men han vidste, at hvis noget skulle ske igen, ville han ikke tøve med at få den repareret igen. Han havde lært, at nogle gange var det bedre at reparere end at erstatte.