Har du besluttet dig for at leje en container, har du muligvis allerede opdaget, at der findes flere forskellige muligheder derude. Det kan være svært at overskue udvalget, og hvis prisen er en afgørende faktor for dig, kan det også være svært at finde ud af, hvor det kan lade sig gøre billigst.

Læs mere her om mulighederne, og hvor meget det vil koste dig at leje en container, der opfylder dine konkrete behov. Det kan være, at du skal sætte dig lidt ind i det, men det betaler sig til gengæld også, ved at du sparer penge.

Undersøge mulighederne på nettet

Nettet er et godt sted at starte, og det skader ikke at søge åbent og kigge på en masse forskellige steder. Med de mange forskellige muligheder og udbydere, er research en helt naturlig del af processen.

For at overskue dem, kan du fx printe de billigste priser og tilbud ud fra de forskellige steder, så du bedre kan sammenligne dem med hinanden. Hold altid øje med eventuelle gebyrer, og priserne kan være meget forskellige, efter om du er angivet per timeleje, dagsleje eller noget helt tredje. Det første og bedste tilbud kan derfor være efter time, og derfor vise sig at være meget dyrere end et tilbud på et døgn.

Hvor stor en container har du brug for?

Det er vigtigt at kende dine behov, og hvor stor en container, du har brug for. Jo større container, jo dyrere bliver prisen. Det er derfor ikke nødvendigt at leje en alt for stor container i forhold til dit behov, da du altså risikerer at skulle give mere for noget, du ikke får brug for.

Det er lettest at pakke de ting ned, du skal have i containeren, så du bedre kan overskue og fornemme, hvor meget det fylder, og hvilken størrelsen du cirka skal gå efter.